Kok til kantine i Horsens

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

  • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
  • Jeg er faglært kok eller cater - gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
  • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
  • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig vi står og mangler!

Vi har en skøn kantine beliggende i Horsens med et godt køkken og alt tilhørende udstyr. I køkkenet er der 9 personer, der dagligt laver mad til ca. 300 personer og gæster – både morgenmad og frokost, aften og nat Det er et fantastisk team og gode kollegaer men teamet savner noget så gevaldigt, en ny kollega. Og her kommer du ind i billedet. Din arbejders tid er som udgangspunkt fra kl. 7-15 mandag til fredag men 2- 3 gange om måneden har du en aftenvagt fra kl. 12-20 og ca. hver 5 uge 1 lørdag fra kl. 7-15. Vores kunder er glade og sætter stor pris på god mad og service fra glade medarbejder.

”Argh, jeg er ikke helt overbevist, hvad får jeg ud af det?”

Attraktive arbejdstider fra mandag til fredag, en enkelt lørdag hver 6. uge. Ja, du læste rigtigt, næsten ingen arbejde i weekenden. Du har rent faktisk mulighed for at se din familie - mens de er vågne, vel og mærke.

Du har tid til at gå til bowling med vennerne, dyrke grøntsager i haven og se dem gro, og til at se den Netflix-serie alle taler om, i liggende tilstand på sofaen, uden at falde i søvn.

”Det lyder umiddelbart ikke så tosset – har I mere på menuen?”

Det kan du tro - vi prioriterer din udvikling højt. Er du glad, er vores gæster glade og så er vi glade. Derfor har vi udviklet masser af kurser, som giver dig følelsen af at bussen kører fremad.

Og lønnen, den matcher vi selvfølgelig med dine kvalifikationer.

”Den er i vinkel – hvem skal jeg sende en ansøgning til?”

Du behøver ikke at sende os en lang og smart ansøgning – vi er mere interesserede i dine hakke- og tilsmagningsskills – men et kort CV som viser hvor du har din erfaring fra, modtages med kyshånd.

Vi holder samtaler løbende og så skynd dig at søge via ´SØG´-knappen her på siden – det tager maks. 5 minutter.



Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Reitan, Mars Allé 32, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2039&ProjectId=143833&DepartmentId=18956&MediaId=4620&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5853165

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet