Stemmebussen kører kommunal- og regionalvalget ud til vælgerne

Foto: Horsens Kommune.
Profilbillede

Horsens Kommune ruller fra uge 40 til 42 ud med stemmebussen, så det bliver let at brevstemme til kommunal- og regionalvalget.

I uge 40, 41 og 42 kan man forskellige steder i kommunen nemt og enkelt brevstemme til kommunal- og regionalvalget, når stemmebussen triller ud på landevejene.

 - Det er vigtigt, at så mange som overhovedet muligt stemmer til det kommende kommunal- og regionalvalg for at sikre vores lokale demokrati. Derfor sender vi stemmebussen på landevejene, så det bliver let at brevstemme, siger kst. kommunaldirektør, Charlotte Lyrskov.

Alle er velkomne i stemmebussen

Det er bl.a. uddannelsesinstitutioner og biblioteker, der får besøg af stemmebussen, men den er naturligvis åben for alle stemmeberettigede. Det eneste, man skal medbringe, er sit id - som f.eks. sundhedskort, pas eller kørekort. Valgkort er ikke nødvendigt.

Hvis man allerede nu ved, at det kan blive et problem at nå i stemmeboksen på valgdagen den 16. november, er stemmebussen en oplagt måde at deltage i valget på. Passer stemmebussens ruteplan dårligt kan man også brevstemme ved borgerservice på Horsens Rådhus og på bibliotekerne i Brædstrup og Horsens fra den 5. oktober til den 12. november.Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Horsens Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
Flere artikler