Til alle strikke-elskere: Ny strikkebutik er åbnet i Horsens

Profilbillede
Laura Schmidt Abildtrup

Nu er den nye strikkebutik ”All we knit is love” i Kattesundet åbnet, og her vil du støde på garn, der er bæredygtigt eller økologisk og gerne af danske mærker.

Den tidligere socialrådgiver, Christina Albrechtsen har skiftet kontorjobbet ud med livet som selvstændig og egen strikkebutik i Horsens midtby.

Horsens Posten fortæller i et portræt af hende og butikken ”All We Knit is love,” at Christina fik ideen til butikken, efter hun havde været på barsel med sin søn Vester, der netop er startet i vuggestue her i august.

Den 40-årige nye butiksejer fortæller i interviewet, at hun går meget op i at skaffe bæredygtigt eller økologisk garn til sin butik, og garnet er mærket med GOTS, der står for Global Organice Textile Standard.

Der vil være danske mærker som Kaos Yarn, BC Garn og Krea Deluxe i den fysiske butik, og snart vil der også komme en webshop, hvor du også kan handle garn og tilbehør.

Hvis du ligesom Christina elsker garn, så tag et smut forbi Kattesundet, næste gang du skal til byen og se udvalget i den nye garnbutik i Horsens. 

Kilde: Christina Albrechtsen